Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Jelena Trivić je pobijedila na izborima za predsjednika Republike Srpske, Dodik je naredio masovnu krađu i prevare!

0

Dodik je naredio masovnu krađu i prevare, jer mu je to bila jedina opcija da “pobijedi”; Izbori će morati biti ponovljeni u nekoliko gradova i na brojnim biračkim mjestima širom RS

Jelena Trivić pobijedila je Milorada Dodika u trci za predsjednika RS.

Rezultati koji se objavljuju su rzultati Dodikove masovne krađe glasova, posebno u Doboju i Zvorniku.

Sekta je krala glasove širom RS; Falsifikovali su zapisnike sa biračkih mjesta, glasove Trivićeve su upisivali drugim kandidatima za predsjednika RS.

CIK će morati da ponovi glasanje; Nije realno očekivai da se to desi u cijeloj RS, ali u nekoliko gradova sasvim izvjesno, kao i na niz biračkim mjesta širom RS.

Dodik se oslučio za Prevaru kada je shvatio da je izgubio izbore i to se znalo još par dana prije. 

Kada je uvidio da gubi naložio je masovnu, prljavu krađu.

Opozicija to ne smije dozvoliti, ni CIK niti bilo ko – da Prevarant, Falsifikator sjedi na poziciji predsjednika RS.

PDP, SDS, Pokret za pravdu i red Nebojše Vukanovića moraju istrajati na ponavljanju izbora, kao što Milorad Dodik, Obren Petrović, Zoran Stevanović Gladni i brojni drugi koji su uništili izborni proces moraju odgovarati krivično zbog toga.

Dodik se neće lako predati; Nikada ga ne treba potcjenjivati, ali on je završena politička priča. I zbog svega kriminalnog što je učinio na izborima održanim 02.10. mora odgovarati. 

Da li će po RS da se vrzma još mjesec ili dva nije ni bitno; Važno je da mu se ne dozvoli, kao ni njegovim slugama sektašima, da enormnom krađom glasova opstane na političkoj sceni, jer je u izbornoj borbi glatko izgubio.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version