Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

U Stradivariusu smo pronašli najljepši model cipela kao stvoren za ženstvene kombinacije

0

Iako smo u toplim danima naviknuti na otvorene prozračne varijante cipela, poneke prigode vrlo dobro podnose i popularni slingback model. Naime, riječ je o modelu sa zatvorenim prstima i otvorenom petom koji krasi nešto niža block potpetica. Ako obožavate chic ženstveni stil, slickback cipele su kao stvorene za vas, a mi smo ovog puta u Stradivariusu pronašli šarmantan par koji nas je osvojio na prvu!

Rafija je bez imalo razmišljanja jedan od omiljenih ljetnih materijala, a pridodamo li tome i bezvremenski slingback model, izgled koji će privlačiti sve poglede je zagarantiran. Dakle, riječ je o cipelama koje divno pristaju ženstvenom stilu odijevanja koji uključuje voluminozne bluze, suknje visokog struka ili pak romantične čipkaste haljine. Naravno, nisu isključene niti nešto otkačenije i klasičnije kombinacije, stoga ovaj model možete kombinirati i s omiljenim trapericama ili culottes hlačama te jednostavnim T-shirtom ili prozračnim topom. Najveća posebnost ovog modela upravo je spoj nekoliko stilova, damskog i ležernog, pa možemo zaključiti kako će uz vješt odabir ostataka kombinacije i modnih detalja, slingback cipele odlično pristajati baš svakoj garderobi. Što se tiče boje, neutralna bež nijansa vrlo je zahvalna i jednostavna za kombiniranje, a uz preplanuli ljetni ten, savršeno dolazi do izražaja!

 

Izvor: fashion.hr

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version