Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

ABDULAH ILJAZOVIĆ Zastupnik u Skupštini Brčko distrikta BiH napustio političku partiju “Narod i Pravda” odmah se oglasio SDA internet jurišnik “Mulahusejn”

0

Zastupnik u Skupštini Brčko distrikta BiH Abdulah Iljazović u gostovanju emisije “Otisak Plus” koja je emitovana na “Youtube” kanalau “Otisak tv” portala “otisak.ba” između ostalog pored nezadovoljstva statusom u političkoj partiji “Narod i Pravda” izjavio je je da više nije član pomenute političke opcije.

Sudeći po njegovoj izjavi u pomeutoj emisiji, Iljazović se odlučio na ovaj potez nakon nezadovoljstva što nije odabran u glavni odbor političke partije “Narod i Pravda” na nedavno održanom kongresu ove stranke.

Više o izjavama Iljazovića pogledajte u video prilog portala “otisak.ba” u emisiji “Otisak plus”.

Nakon emitovanja emisjie na drištvenoj mreži “Youtube” uslijedili su razni komentari, no najviše podrške sudeći po komentarima iskazali su aktivisti SDA kao i takozvani SDA botovi kako ih je javnost u medijima nazvala. Jedan od njih je i JASMIN MULAHUSIĆ koji je ranije na svom profilu narodno rečeno “bacao drvlje i kamenje” na iljazovića s ciljem diskreditacije Iljazovića ali i njegove sada već bivše političkje partije “NAROD I PRAVDA” no nakon sporne izjave Iljazovića očigledno je da Mulahusić sada mjenja ploču te njegovi statusi na društvenoj mreži Facebook očigledno laskaju ovim potezom Iljazovića. Ovo je još jedan primjer u kom se pokazalo licemjerstvo SDA botova na društvenim mrežama gdje očigledno jedan dan pljuju a već drugi dan na svom FB zidu ližu svoje FB žrtve ukoliko ne predstavljaju prijetnju po SDA.

Iljazović je u gostovanju u pomenutoj emisiji takođe naglasio da on u budućnosti neće biti član neke jednonacionalne stranke ali pogotove one koja se nalazi u trenutnoj vlasti Brčko distrikta BiH. Iljazović je takođe najavio da će pokušati osnovati neku novu multietničku stranku do narednih lokalnih izbora.

Podsjećamo Jasmin Mulahusić je nedavno lišen slobode u BiH zbog širenja govora mržnje i nacionalne netrepeljivosti. Mulahusić je pušten da se brani sa slobode i trenutno živi u Luxemburgu.

Prije samo nekoliko dana Mulahusić se pohvalio na svom profilu fotografijom sa Predsjednikom SDA BiH kao i sa Premijerom Federacije BiH Fadilom Novalićem u Luxemburgu gdje je ovaj SDA dvojac bio na političko stranačkoj turneji predpostavlja se sa ciljem predizborne kampanje za predstojeće opšte Izbore BiH koji bi trebali biti održani godine 2022.

Jasmin Mulahusić u društvu Bakira Izetbegvoića i Fadila Novalića, SDA
Jasmin Mulahusić u društvu Fadila Novalića, SDA
Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version