Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Supruga GRADONAČELNIKA Brčko distrikta ESEDA KADRIĆA jedini selektovani kanidat na konkursu za radno mjesto “ŠEFA SEKTORA ZA PROSTORNO PLANIRANJE”

0

Redakcija portala “TIMES.BA” sazanje da je supruga gradonačelnika Brčko distirkta BiH ESEDA KADRIĆA jedini selektovani kandidat na konkursu za radno mjesto ŠEFA SEKTORA ZA PROSTORNO PLANIRANJE pri ZAVODU ZA PLANIRANJE,PROJEKTOVANJE I RAZVOJ BRČKO DISTRIKTA. Kao što smo ranije i najavili prije par mjeseci u našem prvom video prilogu “ZELENA HOBOTNICA BRČKO DISTRIKTA

Postavlja se pitanje mogu li i obični građani Brčko distrikta BiH dobiti priliku na ovakvim konkursima? Ili i ostali građani jednostavno moraju biti uži članovi porodice funkcionera VLADE BRČKO DISTRIKTA BIH kao što je u ovom slučaju SUPRUGA GRADONAČELNIKA.

Takođe se pitamo zbog čega SUPERVIZOR ZA BRČKO DISTIRKT BIH Michael Scanlan žmiri na ove sulude javne poteze funkcionera Brčko distrikta u kojima ima svega osim ETIKE.

U ovom slučaju možemo zaključiti da je jedan od prvih poteza novog gradonačelnika Brčko distirkta ESEDA KADRIĆA ustvari bio da zaposli suprugu na novo ŠEFOVSKO MJESTO pri Vladi Brčko distirkta BiH kojim on lično kormilari kao gradonačelnik.

IZVJEŠTAJ O SELEKCIJI KANDIDATA AVODU ZA PLANIRANJE,PROJEKTOVANJE I RAZVOJ BRČKO DISTRIKTA BIH

Napominjemo da je Upravni odbor Zavoda za planiranje, projektovanje i razvoj Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, poznatiji kao Zavod za izgradnju, na sjednici održanoj 27. jula donio je Odluku o imenovanju Ismeta Dedeića na funkciju direktora.

Na ovaj potez je reagovao mladi zastupnik Skupštine Brčko distirkta ispred političke opcije NAROD I PRAVDA-NIP ABDULAH ILJAZOVIĆ koji je na svom profilu društvene mreže FACEBOOK napisao sledeće:

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version