Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Devet zabrinutih lica takozvanog internet jurušnika nakon akcije luksemburške policije!

0

Drhtavim glasom, jedan čovjek u tuđini, daleko od tamnog vilajeta i begovata i zaštitničkog kišobrana njegovog ideološkog mecene fildžan političara, danas je pokazao da je, kako bi naš bošnjački narod precizno dijagnosticirao, jedan obični plašljivi mehko ili mekušac.

Poput isprepadane djevojčice, radikal je cvilio nad svojom sudbinom, pardon, svojim kompjuterima i ostalim materijalom oduzetim u akciji luksemburške policije, koji bi mogli dovesti do nalogodavaca svih bljuvotina koje hrabri radikal iznosi na Facebooku, miljama daleko od onih koje pljuje. 

Hvalio je profesionalizam tamošnje policije, pokušavajući rektalnim alpinizmom doći do vrhova zaštite od sankcija koje su neminovne, zbog širenja mržnje, nacionalne netrpeljivosti i svih drugih gadosti kojima uništava živote brojnim kritičarima njegovog idola, fildžan političara.

vjestan da će od njega dići ruke oni koji ga hajcaju, daju vjetar u leđa, jurišnik je skoro kroz plač radikalno promijenio ploču, krijući se iza nekoliko ljudi koji ga tobože podržavaju. S velikim strahom jedva je istražiteljima i policiji otvorio vrata kuće u kojoj živi, pa onda vrata kancelarije od 4 kvadrata. 

Mozaik izraza lica radikala Jasmina, govori više od stotina montaža koje je on kreirao bezuspješno pokušavajući diskreditirati političare, novinare, ljekare i ostale javne ličnosti. 

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version