Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Napušta li brčansku SDA i Skupštinski Zastupnik i preuzima li Našu stranku u Brčkom presuđeni narko diler!?

0

Brčanska politika je poput nekog Vašera sa šatorom gdje svi jedu i piju a na kraju se potuku i gađaju ljuljama od ringišpila. U brčkom se još nisu počeli tući ali defintinvno se mopže zaključiti da jedan za drugim izdaju jedni druge kako ovi iz brčanske opozicije tako i ovi iz Bošnjačke večine ali i Srpske.

Slobodno se može reći da je u Brčkom sve otišlo “K vragu” pa tako i oni koji su okolo milovali obećavali kalkulisali i sl.

Trenutno ne postoji niti jedan zastupnik u Skupštini Brčko distrikta BiH koji stavlja prvo narod pa tek onda lični interes ispred sebe u svojim djelovanjima odnosno onaj isti narod koji ga je i birao. Lični interes je postalo sljedovanje svakog zastupnika koji se nađe u Skupštinskim klupama u Brčko distriktu BiH.

No kako redakcija portala “TIMES.BA” nezvanično saznaje a što se vodi kao javna tajna je da bi brčansku SDA mogao uskoro napustiti najmanje jedan Skupštinski zastupnik koji bi trebao preći u jednu drugu političku stranku. Pregovori su u toku kako tvrde izvori u ove dvije sedmice bi trebalo biti vrlo jasno sve i predstavljenou javnosti.

No prema informacijama koje smo saznali nezavnično postoji velika vjeravatnoća da bi bivši presušeni narko diler odnosno Abdulah Iljazović trebao preuzeti političku stranku pod nazivom “NAŠA STRANKA” u Brčko distriktu BiH.

No da li će sve to tako biti vidjet ćemo uskoro jer vrijeme će pokazati šta se krije iza kuliša, ni to bi savršeno Iljazoviću i odgovaralo da se “učahuri” u vlast jer “Naša Stranka” prati državnu vlast i dio je vlasti na nivou BiH, stoga Iljazović bi bio potpuno nezavisan od ostalih političkih stranki te bi bio zaštićen politički od onih koji bi možda pokušali da ga ostave u budućnosti u opoziciji.

Uskoro više…

Izvor:
TIMES.BA
Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version