Volim pohane tikvice, ali ne volim stajati kraj vrućeg ulja. Zato ih bubnem u pećnicu i čekam ispod klime. Brze su, fine su i meni ne treba ništa više od žličice vrhnja ili jogurta, kaže kolumnistica missGastra Irena Gavran čiji recept prenosimo.
POPULARNO:
- Real se spasio pred kraj utakmice, zahuktala Barca im se opasno približila
- Zvuči suludo, ali je efikasno: Krastavac u autu će pomoći vozačima da riješe muku koju često muče
- (VIDEO) Luka Garza otkrio šokantne detalje o operaciji koju je imao: Moglo je biti kobno
- Trideset godina poslije: Je li BiH ispunila ustavne i evropske obaveze?
- Posvetili objavu Zmajevima: FIFA se naklonila Edinu Džeki i društvu
- Na hrvatskom otoku upoznala “muškarca svog života”, a onda je počeo neslućen horor…
- CIK BiH: Karan vodi na prijevremenim izborima za predsjednika RS-a
- Haris Tabaković upoređen sa slavnim fudbalerom, dobio je i novi nadimak





