Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Botovi pozivaju učesnike današnjeg protesta na likvidaciju Elemedina Konakovića ministra vanjskih poslova BiH i Nermina Nikšića budućeg premijera FBIH!

0

“Klix Forum poziv na likvidaciju Nikšića i mene” objavio je Ministar Vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković na društvenoj mreži Facebook.

Uvidom u priloženi komentar na jednom od najpoznatijih BH portala može se zaključiti da neko pokušava pozvati učesnike protesta koji bi danas trebao biti održan pred zgradom OHR-a u Sarajevu na likvidaciju odnosno ubistvo Ministra vanjskih poslova BiH gospodina Elemdina Konakovića i Predsjednika SDP-a BiH gospodina Nermina Nikšića budućeg Premijera FBIH.

Klix.
Forum.
Poziv na likvidaciju Nikšića i mene.

Posted by Elmedin Dino Konakovic on Thursday, March 30, 2023

Već danima BH javnost upozorava na takozvane internet botove koji brane SDA odnosno koji šire govor mržnje, nacionalnu i vjersku netrepeljivost među građane BiH. Jedan od glavnih botova je bivši osumnjičeni terorista Jasmin Mulahusić BH javnosti poznat kao Yasmin Mulahusein na društvenoj mreži Facebook.

Mulahusić je u svojim objavama crtao mete na čelo mnogim funkcionerima,političarima,novinarima i ostalim uglednim građanima odnosno oponetima SDA i svih drugih koji bi kritikovali Bakira Izetbegovića predsjednika SDA.

Mulahusić je također svojim objavama crtao metu na čelo i stranim diplomatama poput Američkog ambasadora u Sarajevu gospodina Michael J. Murphy-a.

Redakcija portala “TIMES.BA” je već prije nekoliko dana upozoravala javnost na mUlahusića i njegovoe poteze i djelovanje koje bi mogle dovesti do ovoga što se sad na sceni događa.

VEZANI TEKST:

USKORO HAPŠENJA U LUKSEMBURGU: Jasminu Mulahusiću prijeti dugogodišnja kazna zatvora zbog prijetnji američkom ambasadoru!

Ovaj čin poziva na likvidaciju na sutrašnjim protestima slobodno na osnovu svega možemo reći je motivisan objavama internet jurišnika i botova poput Jasmina Mulahusića.

Shodno svemu pretpostavljamo da će na sutrašnjem najavljenom protestu svi učesnici protesta biti pod velikom kontrolom stranih i domaći obavještajnih službi jer će svi biti sumnjivi kao mogući atentatori na Ministra vansjkih poslova ali i stranih diplomata. Svi oni koji planiraju da idu i podrže ovaj protest bi trebali dobro razmisliti da li se upuštaju u moguće saučešće likvbidacije nekoh od pomenutih.

Redakcija portala “TIMES.BA” oštro osuđuje ove prijetnje i poziva Institucije i sigurnosne agencije BIH da što brže djeluju i zaustave najavljene proteste na kojima bi mogla biti ugrožena sigurnost građana Bosne i Hercegovine!

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version