Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Naredbom NERMINA NIKŠIĆA SDP okrenuo leđa protestima: Članovi dobili instrukcije da ne idu na protestnu šetnju koju je danas organizirao Hadžikadić

0

Nekoliko hiljada nezadovoljnih građana danas je protestnom šetnjom od Sebilja do Zgrade zajedničkih institucija BiH iskazalo nezadovoljstvo radom aktuelne vlasti.

Protesti su protekli mirno i bez ijednog incidenta, a organizovala ih je Paltofrma za progres. Dosta je bilo šutnje moto je okupljanja koje je predvodio Mirsad Hadžikadić, a podršku protestnoj šetnji izrazili su svojim prisustvom i predstavnici drugih stranaka.

Da je ta podrška “drugih stranaka” u slučaju SDP-a puko zavaravanje i mazanje očiju pokazuje prepiska koju smo dobili od čitatelja. U Prepisci na Viberu koji nam je poslala razočarana članica SDP-a vide se jasne instrukcije predsjednika Kantonalnog odbora SDP-a Damira Mašića članstvu da ne idu na proteste.

“Sad sam pričao sa njim, samo predsjednici stranaka idu, nipošto članovi i simpatizeri. Što je logično. Da mi ne guramo masovnošću Hadžikadića.” napisao je Mašić.”On” kojeg u poruci spominje Mašić je najvjerovatnije predsjednik stranke Nermin Nikšić.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version