Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

PANIKA MEĐU SDA BOTOVIMA: Stranka koja ima ovakve botove ne treba se brinuti za svoju budućnost – NESTAT ĆE JE!

0

Ratnici SDA na društvenim mrežama svojim objavama pokazuju u kolikom strahu se nalaze moćnici iz SDA zbog rada državnih tužitelja na predmetu “Dženan Memić”.

Proteklih dana Facebook profili botova SDA, čije statuse često lajkaju i komentarišu visoki funkcioneri SDA poput boksera i predsjednika Gradskog odbora SDA Tuzla Salke Zildžića, zatrpani su gnusnim objavama kojim se na najprostiji mogući način ismijava borba Muriza Memića.

Poseban trn u oku botovima SDA je glavna tužiteljica Tužilaštva BiH Gordana Tadić koju je u više navrata pohvalio Memić s obzirom na to da se uhvatila u koštac s predmetom koji već godinama izaziva bijes bosanskohercegovačke javnosti i ulijeva nepovjerenje u funkcioniranje pravne države.

FB

Botovi SDA su šutjeli sve dok nisu “pala” prva hapšenja u predmetu “Dženan Memić” i dok se direktor OSA BiH Osman Mehmedagić zvani Osmica nije počeo prozivati kao jedna od ključnih osoba koje rade na opstruiranju istrage.

FB

Tužilaštvo BiH, odvojeno od predmeta “Dženan Memić”, na osnovu krivične prijave podnijete Tužilaštvu BiH vodi i istragu protiv najmanje tri osobe zbog širenja mržnje, razdora i netrpeljivosti, a uskoro se očekuje i podizanje optužnice. Riječ je mahom o botovima SDA koji posljednjih dana ismijavaju Muriza Memića.

Share.

Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version